Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Készülj a szeptemberre!

A szeptemberi év kezdés közelebb van mint hinnénk. Minél hamarabb tanácsos elkezdeni beszerezni az új bútorokat, hogy őszre minden kész legyen és csak a gyerekeknek kelljen megérkeznie! Nem is kérdés hogy mire van szüksége minden egyes gyermeknek: székre és asztalra! Már készen vannak, csak a megrendelésedre várnak!

Most: nyár van. Holnap ilyenkor: ősz lesz.

{

Évek óta ugyan az az asztal és szék volt használatban a csoportunkban. De nem csak, hogy esztétikailag voltak csúnyák, hanem balesetveszélyesekké is váltak. Ezért döntöttünk a Nyuszi csomag mellett, mert így több széket is le tudtunk cserélni az asztallal együtt, pedig az nem volt tervben.

Ildikó óvónéni

Békéscsaba

Infó doboz

 Óvodák, bölcsödék de magánszemélyek is két féle csomagból választhatnak!

Maci szett: 2 szék 1 asztal

Nyuszi szett: 4 szék 1 asztal

60x60cm-es négyzet alakú, 52 cm magas lakkozott fenyő asztal, 30cm magas székekkel.

Hogyan segítünk most neked a vásárlásban?

Ajánlataink útra készen várják, hogy egy intézménybe vagy egy család otthonába kerüljenek. Nincs más dolgod csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ajánlataink egyikét és napokon belül szállításra kerül az általad választott csomag.

Maci szett

Ezt a csomagot neked találtuk ki, ha a csoportodban a gyermekek létszáma kevesebb, mint a vadmálna a bokron.

Ha az a terved, hogy a babaszobát vagy a babakonyhát bővítenéd akkor tökéletes választás ez a szett.

A gyerekek imádják, hogy lehetőségük van ezeken a játék tereken többet pakolni, tevékenykedni. Ha van játékkonyha a csoportszobában akkor az étkezőasztal és a szék elengedhetetlen kellék. A babaszobában pedig kényelmesebb játszani egy asztal mellett, mint földön ülve.

43 700 Ft

Nyuszi szett

Elkészült a málnás süti és a finom tea. A gyerekek meginvitálják az óvónénit és anyát vagy apát az asztalhoz.

Négyen ülnek egy asztalhoz és a jó hangulatot a finom képzeletbeli sütik zamata ízesíti meg. Ezt a csomagot akkor válaszd, ha nálatok is vitát szül a kevés hely az asztal körül.

A csomag tartalma egy asztal a hozzá tartozó négy székkel. A jó hangulatú beszélgetés, játék és rajzolás már csak a gyerekeken múlik, akikben nem is lehet csalódni, hiszen a vidámság alapfelszereltség náluk. 

 

62 300 Ft

Miért választottam az ajánlott csomagokat?

w

„Unokámnak rendeltük meg születésnapjára, mert már nem igazán tudtunk neki mit venni. A szobájának központi eleme lett, hiszen most már ott építkezik a legóval, színez és rajzol. Egyszóval jól döntöttünk.”

Árpád
Balatonszemes

w

„A csoportszobánkban a babakonyha részen mindig sokat sürögnek-forognak a lányok. De játékkonyha pultja nem igazán alkalmas arra, hogy ott többen ” főzőcskézzenek” ezért döntöttünk az mellett, hogy veszünk egy szettet, ami kibővíti a lehetőségeket. Gyorsan ment a rendelés és gyorsan jött a csomag is.”

Andrea
Eger

w

„Sokat vitáztak a gyerkek a csoportban azért, mert nincs elég hely a konyhában. A Maci szett vásárlásával tudtuk megoldani, hogy most már mindenki hozzáfér az edénykékhez és sikeresen elkészülnek a babaételek. Azért is választottuk ezt a lehetőséget, mert megrendelés után 2 nappal már meg is érkeztek a székeke és az asztal. „

Varga-Komlós Tünde
Budapest

Nézd meg szettjeinket!

Maci szett

2 darab 30 cm magas fenyő szék. 1 darab 60×60 cm lakozott 52 cm magas fenyő asztal.

Nyuszi szett

2 darab 30 cm magas fenyő szék. 1 darab 60×60 cm lakozott 52 cm magas fenyő asztal.

Gyakori kérdések és válaszok

 

Ki rendelheti meg a termékeket?

Bárki megrendelheti, nem csak intézményeknek szállítunk.

Hány éves korú gyermekeknek készült a termék?

3-5 éves korig bárkinek megrendelhető. Megrendelés esetén  egyeztetjük, hogy milyen korcsoportnak rendelik a bútort.

Mennyi idő a szállítás?

A szállítás megoldható a megrendeléstől számítva pár napon belül, mert a termékek raktáron vannak, ezért azonnal elérhetőek.