Pünkösd van. Pihenés. Gondolatban kirándulok, de közben folyton a bútorokon jár az eszem.
"
Most is éppen egy olyan bútor családon akadt meg a szemem, ami izgalmas, mint egy Forma 1-es verseny. És milyen érdekes nem is sokat tévedtem. A Mirabo nevezetű bútor családról van szó.

írta: Lola

Óvodai bútorokkal kapcsolatos cikkekben mutatjuk be tevékenységünket, a tervezéstől a megvalósításig, történetekkel fűszerezve.

Mirabo bútor, a Lola óvodai bútorok Forma 1-e. 

Olyan vagyok, mint a kisgyerek, aki ajándékot kap és folyamatosan ránéz, hogy meg van-e még. Biztosan említettem már, hogy mindig van valami új, ami számomra azt a bizonyos „ Jaj de jó!” hatást váltja ki.
Most is éppen egy olyan bútor családon akadt meg a szemem, ami izgalmas, mint egy Forma 1-es verseny. Főleg a Francia Riviérán, Monacoban. És milyen érdekes nem is sokat tévedtem.
A Mirabo nevezetű bútor családról van szó. Ez egy hiper- szuper biztonságos tervezés.
A megjelenése királyi, hiszen prémium kategóriás termékről van szó. A neve is letisztult és figyelemfelkeltő.

De biztos vagyok benne, hogy nem fogjátok kitalálni, honnan ez a név. Lehet tippelgetni! 1,2,3. Tudtam, hogy nem találjátok ki. Forma 1, lányok!! Persze nekem is csak most van nagy szám, mert nekem elmondták, de előtte csak pislogtam, mint hal a vízben, amikor meghallottam ezt a nevet. Elmondom, hogy képben legyetek. Monaco- Gyönyörű hely. Én még nem voltam, de biztosan így van- láttam képet róla- Monacoban a Forma1-es futam az utcán zajlik. Ezen a pályán az egyik jobbos kanyart hívják Mirabeau- nak. Pontosan erről a pálya részről kapta a bútor a nevét, persze mi egy kicsit magyarosítottunk rajta.

A Forma1 veszélyes sport.

De ha hiszitek, ha nem csak a nevet és biztonsági tervezést vettük át a Monaco-i Forma1- es pályáról a veszélyeket nem.
Volt már olyan, hogy a fiók becsapódott és az ujjacskátok ott maradt? Szép kék lett ugye? Ez ennél a bútorcsaládnál nem történhet meg. A fiókok speciális fékező csuszkákkal vannak ellátva, ami esélyt sem ad a fiók becsapódásának. És az ajtókat sem lehet csak úgy becsapni, mint otthon. Annak is van egy különleges csillapítása. Ezen kívül sok hellyel rendelkezik, ami lássuk, be egy oviban fontos szempont.

Színes bútorok, színes autók.

Színes bútorok, színes autók.
Ez is összeköti a terméket a Forma 1-el, hiszen királyi autókról van szó, és ahogy említettem ez a Mirabo csoportszoba szekrényre teljesen igaz.
A futam után látogass el a webáruházunkba, ahol egy videón megtekintheted, a biztonságos Mirabot!

Folyamatos fejlesztésekkel lehet fenntartani a jól működő vállalkozást.

MIRABO – Színes ajtós óvodai szekrény