JÚNÓ Fenyő Óvodai Asztal

39 300 Ft41 100 Ft

 

Borovi fenyő óvodai asztal

1 korcsoport(2-3 év) 46 cm
2 korcsoport(3-5 év) 52 cm
3 korcsoport(5-7 év) 58 cm

Compare

Leírás

A borovi fenyőből készült óvodai bútorok kifejezetten népszerűek az óvodai környezetekben. Az anyag könnyű, de egyben rendkívül strapabíró, ami fontos szempont lehet a kisgyermekek mozgékony mindennapjaiban. A borovi fenyő időtlen, természetes szépségével hozzájárul az óvoda meleg és barátságos atmoszférájához. Az egyszerű, letisztult kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy az asztalok könnyen illeszkedjenek bármilyen óvodai témához vagy színvilághoz.

A borovi fenyőből készült asztalaink időtlen szépséget hoznak az óvoda minden szegletébe. A könnyű és strapabíró anyag biztosítja a tartósságot, míg az egyszerű kialakítás lehetővé teszi, hogy gond nélkül illeszkedjenek akármelyik óvodai környezetbe.

Júnó fenyő asztalunk méreteit tekintve 120×60 cm-es, téglalap alakú, lekerekített sarkos laminált fenyő lappal rendelkezik. A bútor felületkezelése is választható: lakkozott vagy lakkozás nélküli változatban kérhető. Asztalmagassága 3 méretben áll rendelkezésre: 46, 52 és 58 cm-es kivitelben.

A borovi fenyő az elnyelt fényt természetesen sugározza vissza, ami a tér világosabbá és vidámabbá tételéhez járul hozzá.

Ez egy könnyen kezelhető fafaj, amely lehetővé teszi a finom kidolgozást és simítást. Ennek eredményeként az óvodai bútoroknak puha, kényelmes érintést kölcsönöz, amely megkönnyíti a gyermekek számára az érintkezést velük. Ez a puhaság és kényelem hozzájárul a gyermeki élmények pozitív érzéseinek kialakításához.

Kiválóan párosítható a Plútó óvodai fenyő székkel. Felületkezelés szempontjából lakkozottan vagy lakkozás nélkül rendelhető, 26, 30 és 34 cm-es ülőlap magassággal.

További információk

Méretek 120 × 60 cm