MAMBÓ Bükk Óvodai Asztal

46 500 Ft

Bükk óvodai asztal

1 korcsoport(2-3 év) 46 cm
2 korcsoport(3-5 év) 50 cm
3 korcsoport(5-7 év) 58 cm

Compare

Leírás

A bükkfa az óvodai bútorok készítésének egyik elterjedt választása. Ezt az anyagot a rendkívüli strapabíróság és az elegancia jellemzi. A bükkből készült asztalok erős szerkezetükkel hosszú éveken át szolgálhatnak. Az óvodai térben a bükkből készült asztalok stílusos és kifinomult atmoszférát teremthetnek.

Ha a stílus és a strapabíróság a fő szempont, a bükk fából készült asztalaink ideális választások. A bükkfa erős és időtálló, miközben az elegáns megjelenése az óvodai teret stílusosabbá varázsolja.

Ha bükk asztal, akkor csakis a Mambó jöhet számításba!  46, 52 és 58 cm-es asztallap magassággal kérhető. Masszív és mutatós társa a Mambó bükk óvodai szék. Széles körben használják a bútorok gyártásában, beleértve a székeket, asztalokat és ágyakat is. Sűrűbb és keményebb, ami azt jelenti, hogy ellenállóbb a kisebb sérülésekkel és a kopással szemben. A keménysége miatt ideális választás olyan bútorokhoz, amelyeknek ki van téve a napi kopásnak. Ugye milyen jól hangzik ez egy olyan helyre, mint az ovi? A bükkfa sötétebb színű, gyakran vörös vagy rózsaszín árnyalatokkal rendelkezik. Finomabb és egyenletesebb szövettel rendelkezik, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a bútoroknak.  

További információk

Méretek 120 × 60 cm