MAZSOLA Óvodai Öltözőszekrény

140 100 Ft

 

Óvodai öltözőszekrény függönysínnel.

Szélesség: 3 személyes: 90 cm, 4 személyes: 120 cm, 5 személyes: 150 cm
Mélység: pad 50 cm, felső rész 25 cm
Magasság: 130 cm (ebből a pad 30 cm)

 

Compare
Cikkszám: LD-MAZSOLA Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Ahogy a gyerekek belépnek az óvodába, legelőször az öltözőben kell, hogy megszokják a saját helyüket. A szekrények kiemelkedő szerepet játszanak ebben a folyamatban. Azok a szekrények nem csupán tárolók, hanem egy kisgyermek számára az első saját kis szentélyek.

Az ideális óvodai öltözőszekrény olyan, mint egy kis varázsdoboz. Minden apró polc, rekesz és fogantyú tervezésénél a gyermeki szükségletekre gondoltunk. A kis kezekhez illeszkedő fogantyúk könnyű kezelhetőséget biztosítanak és az ajtók kinyitása egy könnyű mozdulat. A praktikus tervezés a mindennapi rutin részévé teszi az öltözködést, miközben kialakítja az önállóság érzését a kicsikben.

A MAZSOLA nyitott kivitelű szekrény felső részében elférnek a gyerekek személyes tárgyai, a ruhafogason pedig a ruhás zsákok, kabátok. A cipőket a cipőtartó rácson lehet elhelyezni, ami igazán praktikus a csapadékos időszakban. Az öltözőszekrény fém lábakon áll, ami megkönnyíti a padló tisztántartását. A pad alatti részt óvodai dolgozókkal közösen terveztük meg, hogy a cipőknek is legyen hely, de söpörésnél és felmosásnál is kényelmesen hozzáférhető legyen.

Tulajdonságai:

Függönysín takaró, jeltartó
Függönysín, csipesz

Végig polc, vagy egy polc és dupla ágú fém fogas
Cipőtartó alumínium rudak
Fém keret, fém láb műagyag talpacskákkal.

A pad alatti részt úgy méreteztük óvodai dolgozókkal, hogy a cipőknek is legyen hely, de söpörni és felmosni is kényelmesen hozzáférhető legyen.

A tartósságot előtérbe helyezve:

– műagyag talpacska
– masszív fém keret és láb
– aluminium cipőtartó
– az alucsöveket tartó konzol 3x lakkozott gömbölyített rétegelt lemez.