NÉMÓ Szivárvány Fogmosópohár és Törölköző Tartó 26 pohárhelyes

56 300 Ft

 

Magasság: 60 cm
Mélység: 10 cm
Szélesség: 130 cm

Jár hozzá: tipli + csavar 3db

Compare

Leírás

Falra rögzíthető óvodai fogmosó pohár és törölköző tartó, fém fogasokkal.
Mindenhol tartós 2mm-es gömbölyített ABS élzárás.
Némó óvodai fogmosópolcaink úgy vannak tervezve, hogy minden kisgyermek a saját fogápolási eszközeit külön kis részben tudja elhelyezni és így védve vannak az érintkezéstől, ami a higiénia szempontjából alapvető elvárás. Elláthatók óvodai jelekkel. Az élénk színek hatására pedig pozitív élménnyé válik a mindennapi rutin.

A fogmosópolcok rendkívül színes és vidám kivitelezésűek, hogy azok még vonzóbbá tegyék a fogmosást a kicsik számára. Választható a letisztult fehér szín, a meleg színek különböző variánsai (citrom, narancs, piros), hideg színek (kék, zöld), a sonoma tölgy és a szivárvány színeiben pompázó igazán vidám küllemű mosdópolc. Strapabíró anyaguknak köszönhetően hosszú élettartamúak, így hosszú időn keresztül szolgálják majd a kis fogmosók kényelmét.

Öt különböző méretben kínálunk lehetőséget a helyigények figyelembevétele miatt. Könnyen elhelyezhető szűkös helyen is, hiszen akár több kisebb férőhelyes pohártartó elhelyezésével kiküszöbölhetők a helyzeti adottságok nehézségei. Minden mosdópolchoz fogasos törölközőtartót szerelünk, így a gyermekek rögtön tudnak törölközni a fogmosás után. Ezzel megelőzhető a lecsöppenő vízen való elcsúszásból kialakuló balesetveszély.

A biztonság mindig elsődleges szempont számunkra, ezért óvodai fogmosópolcaink kizárólag olyan anyagokból készülnek, melyek teljes mértékben megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak. Mindemellett könnyen tisztíthatók, hogy garantált legyen a higiénia.

Válassza óvodai fogmosópolcainkat az óvodájának és segítse elő a szájápolás iránti szeretetteljes hozzáállás kialakítását már egészen fiatal korban. Kínálatunkban számos méretet és színt talál, hogy minden óvoda megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A webáruházunkban való vásárlással egyszerűen és gyorsan juthat hozzá az óvodai fogmosópolcokhoz, így könnyedén gondoskodhat a gyermekek szájegészségéről.