PAMPALINI Óvodai Öltözőszekrény (normál magas, 2 osztásos)

94 300 Ft

 

Óvodai öltözőszekrény nyitott kivitelben, szimpla felső polcokkal.

Magasság: 145 cm (30cm-es ülőlap magasság esetén), pad mélység: 50 cm, felső rész mélység: 25 cm

 

Compare
Cikkszám: LD-PAMPALINI-SZ-2F Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Ahogy a gyerekek belépnek az óvodába, legelőször az öltözőben kell, hogy megszokják a saját helyüket. A szekrények kiemelkedő szerepet játszanak ebben a folyamatban. Azok a szekrények nem csupán tárolók, hanem egy kisgyermek számára az első saját kis szentélyek.

Az ideális óvodai öltözőszekrény olyan, mint egy kis varázsdoboz. Minden apró polc, rekesz és fogantyú tervezésénél a gyermeki szükségletekre gondoltunk. A kis kezekhez illeszkedő fogantyúk könnyű kezelhetőséget biztosítanak és az ajtók kinyitása egy könnyű mozdulat. A praktikus tervezés a mindennapi rutin részévé teszi az öltözködést, miközben kialakítja az önállóság érzését a kicsikben.

A PAMPALINI nyitott kivitelű szekrény felső részében elférnek a gyerekek személyes tárgyai, a vállfatartón pedig a ruhás zsákok. A cipőket a cipőtartó rácson lehet elhelyezni, ami igazán praktikus a csapadékos időszakban. Az öltözőszekrény fém lábakon áll, ami megkönnyíti a padló tisztántartását.

Tulajdonságai:

Kihúzható vállfatartó
Dupla ágú fém fogas (4db)
Függönysín csipeszekkel
Cipőtartó rács
Jeltartó, függönysín-takaró
Fém lábak (választható szín)

Bölcsődéknek alacsonyabb lábakkal (20 cm) ajánljuk.

Így szállítjuk összeszerelve ahogy a képeken látható.

 

Szállítási időpontot a helyszín és darabszám ismeretében tudunk adni ami az árajánlaton feltüntetett érvényességi időn belüli rendelésnél tartható.