PATRIK Óvodai Nyitott és Fiókos Szekrény (magas)

82 500 Ft

 

180x90x36cm

Bármilyen színösszeállításban kérhető a fióksor. Külön megjegyzésben kérjük feltüntetni.

 

 

Compare

Leírás

Az óvodai csoportszoba szekrénysorok nem egyszerűen csak tárgyak, hanem varázslatos eszközök, amelyek hozzájárulnak a kisgyermekek kényelméhez, fejlődésükhöz és tanulási élményeikhez. Az óvodai bútorok kiválasztása tehát nem csupán egy döntés, hanem egy befektetés a jövő generációjának boldog és sikeres fejlődésébe. A szekrénysorok színes és vidám kivitele hozzájárul az óvodások jókedvéhez, miközben a tér barátságos és invitáló atmoszféráját teremtik meg.
A játéktárolók különböző rekeszekkel, polcokkal és fiókokkal rendelkeznek, hogy segítsenek a gyerekeknek kategorizálni és rendezni a játékokat. Az ajtókkal zárt részek segítenek megőrizni a játékok épségét.

Patrik óvodai nyitott fiókos szekrény (magas) – Választható juhar, bükk vagy fenyő színben, a fiókok pedig natúr vagy színes kivitelben és bármilyen színösszeállításban kérhető a fióksor, mindössze megrendelés során külön megjegyzésben kérjük feltüntetni. Méretei 180x90x36 cm

A fiókos óvodai szekrényelem remek választás a kisebb tárgyak, művészeti eszközök és személyes tárgyak rendezéséhez. Minden fiók különféle színű, hogy a gyerekek könnyen azonosítsák és rendszerezhessék a tárgyakat. Emellett a hozzáférhető polcok segítik a gyermekeket abban, hogy önállóan megtalálják a szükséges dolgokat, miközben esztétikus környezetet teremtenek az óvodai térben.

Könnyen kihúzhatók a fiókok, amelyek segítik a gyerekeket az önálló rendszerezésben. Praktikus fogantyúk a könnyű kezelhetőség érdekében.