RUMCÁJSZ Óvodai Öltözőszekrény

107 100 Ft

 

Rumcájsz óvodai öltözőszekrény nyitott kivitelben, belső oldalon dupla ágú akasztóval, cipőtartó alumínium rudakkal, fehér hátfallal.

 

Compare
Cikkszám: LD-RUMCAJSZ Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Ahogy a gyerekek belépnek az óvodába, legelőször az öltözőben kell, hogy megszokják a saját helyüket. A szekrények kiemelkedő szerepet játszanak ebben a folyamatban. Azok a szekrények nem csupán tárolók, hanem egy kisgyermek számára az első saját kis szentélyek.

Az ideális óvodai öltözőszekrény olyan, mint egy kis varázsdoboz. Minden apró polc, rekesz és fogantyú tervezésénél a gyermeki szükségletekre gondoltunk. A kis kezekhez illeszkedő fogantyúk könnyű kezelhetőséget biztosítanak és az ajtók kinyitása egy könnyű mozdulat. A praktikus tervezés a mindennapi rutin részévé teszi az öltözködést, miközben kialakítja az önállóság érzését a kicsikben.

A RUMCÁJSZ nyitott kivitelű szekrény felső részében elférnek a gyerekek személyes tárgyai, a duplaágú akasztókon pedig a ruhás zsákok és a kabátok. A cipőket az alumínium cipőtartó rácson lehet elhelyezni, ami igazán praktikus a csapadékos időszakban.