TIP-TOP Óvodai Öltözőszekrény (szimpla polcos, 6 személyes)

135 900 Ft

 

Tip-Top óvodai öltözőszekrény felül kis ajtókkal.

Szélesség: 3 osztásos, 6 személyes: 127 cm (40 cm/osztás), magasság: 140 cm (30cm-es ülőlap magasság esetén), pad mélység: 50 cm, felső rész mélység: 25 cm

Compare

Leírás

Ahogy a gyerekek belépnek az óvodába, legelőször az öltözőben kell, hogy megszokják a saját helyüket. A szekrények kiemelkedő szerepet játszanak ebben a folyamatban. Azok a szekrények nem csupán tárolók, hanem egy kisgyermek számára az első saját kis szentélyek.

Az ideális óvodai öltözőszekrény olyan, mint egy kis varázsdoboz. Minden apró polc, rekesz és fogantyú tervezésénél a gyermeki szükségletekre gondoltunk. A kis kezekhez illeszkedő fogantyúk könnyű kezelhetőséget biztosítanak és az ajtók kinyitása egy könnyű mozdulat. A praktikus tervezés a mindennapi rutin részévé teszi az öltözködést, miközben kialakítja az önállóság érzését a kicsikben.

A TIP-TOP szekrény felső ajtós részében elférnek a gyerekek személyes tárgyai, a vállfatartón pedig a ruhás zsákok. A cipőket a cipőtartó rácson lehet elhelyezni. Az öltözőszekrény fém lábakon áll, ami megkönnyíti a padló tisztántartását.

Tip-Top óvodai öltözőszekrény felül (választható színű) ajtókkal ami takarja a függönysínt, középen rekeszenként két főre való dupla fém fogas, kihúzható vállfatartó, színazonos vagy fehér hátfal, a pad alatt pedig választható színű fém keret, fém láb.

Kihúzható vállfatartó
Dupla ágú fém fogas
Függönysín csipeszekkel
Cipőtartó rács
Fém lábak (választható szín)