Ismerd meg új öltözőszekrényeinket!
"
Egy ideje elkalandoztunk és a Lola Bútor termékeiről keveset írtunk. Most azonban két vadonatúj öltözőszekrénnyel jelentkezünk, amik reméljük ugyanúgy elnyeri tetszéseteket mint nekünk!

írta: Lola

Óvodai bútorokkal kapcsolatos cikkekben mutatjuk be tevékenységünket, a tervezéstől a megvalósításig, történetekkel fűszerezve.

Öltözőszekrények, ami meséket inspirál

Egy ideje elkalandoztam és a Lola Bútor termékeiről keveset írtam. Most azonban két vadonatúj öltözőszekrénnyel jelentkezem, melyek reméljük ugyanúgy elnyeri tetszésedet, mint nekem!

Irány Afrika!

Az egyik új óvodai öltözőszekrényünk akár az Oroszlánkirály című mesébe is beleillene, hisz a témája ( és a neve ) a Safari. Élénk színeivel és a sok állattal, amit megjelenik rajta bármelyik kisgyermek fantáziáját munkára bírja. Az egyik legjobb tulajdonsága a tematizált bútoroknak hogy oktató jelleggel is el vannak látva. Inspirációt meríthetünk belőle hogy milyen játékot játsszunk, miről beszélgessünk és egy teljes témát taníthatunk meg a gyerekeknek. Az öltözőszekrény választhatóan 3-, 4- vagy 5-személyes. A bútorlap színe is megfelelően lett kiválasztva hogy a szekrény teljes képet mutasson.

Szárazság után hűsöljünk a vízben!

A másik tematizált öltözőszekrény az Óceán nevet kapta, mert ezt mutatja be. Gyönyörű szín-összeállítással és megrajzolt sós vízi állatokkal akármelyik tropikáriumba megállná a helyét. Ehhez a szekrényhez több mesét is lehet kapcsolni, és mint a Safari öltözőszekrénynél a játék és beszélgetés kiapadhatatlan forrása lehet. A Safari szekrényhez hasonlóan az Óceán öltözőszekrény is 3-,4- és 5-személyes változatban rendelhető. A különbség a kettő között abban rejlik, hogy az Óceán szekrény kihúzható paddal jár, hogy a gyerekek kényelmesen tudjanak leülni és cipőt cserélni amikor megérkeznek az óvodába. Ez akár helytakarékosság szempontjából is megfelelő lehet.