Vissza a suliba a Lola Bútorral!
"
Az óvodákon kívül az iskolákat is el tudjuk látni megfelelő minőségű és megjelenésű bútorokkal. Ha időben elkezdik őket megrendelni, szeptemberre már új bútorokkal fogadhatják a tanulókat! Rendelhető egy teljes szekrénysor vagy annak elemei, műanyagtárolós szekrények, tanári sarok asztal és görgős konténerek.

írta: Lola

Óvodai bútorokkal kapcsolatos cikkekben mutatjuk be tevékenységünket, a tervezéstől a megvalósításig, történetekkel fűszerezve.

Vissza a suliba a Lola Bútorral!

Az óvodákon kívül az iskolákat is el tudjuk látni megfelelő minőségű és megjelenésű bútorokkal. Ha időben elkezdik őket megrendelni, szeptemberre már új bútorokkal fogadhatják a tanulókat! Rendelhető teljes szekrénysor vagy annak elemei, műanyagtárolós szekrények, tanári sarok asztal és görgős konténerek.


Teljes szekrénysorunk beszerzése esetén megfelelő arányban áll rendelkezésre, nyitott polcos és fiókos elem.

Megjelenésük, ami merőben más, mint az oviban

A Lola Bútor által készített iskolai bútorok letisztultak és modern megjelenésűek. Praktikusságukban megegyeznek az óvodai bútorokkal, de felismertük a szükséges változtatnivalókat. Színválasztáskor a nyugodt színek javára döntöttünk, hisz az iskolában már nem a játék, hanem a figyelem számít. A gyönyörű bútorok esztétikussá varázsolják az osztálytermeket, de meghúzodnak a háttérben hogy a figyelem középpontjában a tananyag álljon, és a diákok figyelme ne kalandozzon el.

Helykihasználás- rajzfelszerelés, technika csomag és társai- nem viszünk mindent haza

Teljes szekrénysor beszerzése esetén megfelelő arányban áll rendelkezésre a nyitott polcos és fiókos elem. Elegendő a hely arra is, hogy a különböző ünnepek alkalmával helye legyen a dekorációknak a bútoron, valamint hogy a tanulók eredményeit, alkotásait bemutassuk, mint egy kiállítóteremben. Az iskolai bútorok méretezése figyelembe veszi a tanulók korához megfelelő méreteket. Az iskolában már több feladat van rájuk bízva köztük a szekrényekből való ki és bepakolás lehetősége. A külön vásárolt elemek esetében a megrendelő ki tudja választani az ő igényüket leginkább kielégítő elemeket. 

Tanári asztal, ahol csakis a jó jegyek születnek

Az egyik legritkábban lecserélt bútordarab az iskolákban a tanári asztal. Míg a diákok számára biztosított asztalok és székek aránylag sűrűn vannak cserélve, tekintve hogy a használatuk durvább, és destruktívabb, a tanárok megfelelően használják az asztalukat. Ám eljön az- az idő, amikor akár esztétikai szempontból, vagy mert „már igazán szükség lenne rá”, új tanári asztalt kell beszerezni. Webáruházunkban a már megszokott módon beszerezhető szettként, és különálló elemenként is a tanári asztal hozzá való székkel. A jól átláthatóság miatt a tervezésnél fontos szerepet kapott az, hogy ne csak egy toll és füzet férjen el a fiókokban így elég férőhellyel van ellátva ahhoz, hogy a tanárok minden fontos felszerelést kényelmesen tároljanak.Többek között az ötösöket író tollat is. 

Kiegészítő tárolók, amiben a legfontosabb dolgok is elhelyezhetőek.

A szekrénysoron és elemein kívül, műanyagrekeszes tárolók is beszerezhetőek a  https://lolaovi.hu/suli-muanyag-tarolos-2-osztasos oldalon . A tanulóknak sok eszközre van szükségük, amit nem hordozhatnak magukkal mindennap a saját iskola táskájukban, és valahova el kell őket helyezni. A kiegészítő tárolóink tökéletes helyet biztosíthatnak a rajz órához szükséges felszereléseknek. Az osztály tulajdonában álló társasjátékoknak is helyet biztosíthat, ahogy a különböző ünnepekre készülő díszek alapanyagainak is. 

Műanyag tárolóink méretei

Név Méretek Rekeszek
Sulis műanyag tárolós, 2 osztásos 12 rekeszes

szélesség: 70cm

mélység: 41cm

magasság: 94cm

8db 8cm magas

4db 15cm magas

Sulis műanyag tárolós, 3 osztásos 14 rekeszes

szélesség: 104cm

mélység: 41cm

magasság: 94cm

8db 8cm magas

4db 15cm magas

2db 30cm magas

A tárolók színei: piros, sárga, zöld.

 

Nem könnyű az átmenet óvodából, iskolába

Nem könnyű a dolga az elsős tanítónéninek, aki szeptemberben a tanterembe lépve sok kis megszeppent gyerkőccel találkozik. Minden nebuló arcán az izgalom és a kíváncsiság mellett felfedezhető a félelem is. Bár a gyerekek már készültek az újra, ami az iskolát illeti, mégis van bennük egy egészséges  félelem az új iránt. Hogy ezt egy jó tanítónéni hogyan oldja meg az legyen az ő feladata és kreativitása. A Lola Bútor azzal tud segíteni ebben a helyzetben, hogy bútorai az óvodai bútorok hangulatát idézi, de nem hordozza. A megszokott, kellemes színek mellett a praktikus jól használható bútorok segítik a gyerekeket abban, hogy megszokják az új környezetet és helyzetüket.